Over de Saoedi Arabië Specialist

Na meer dan 30 jaar van avontuurlijke en bijzondere reizen over de hele wereld (85+ landen bezocht), hebben Ruud van Empel en Jolanda Verdegaal hun passie voor reizen en hun gedreven ondernemerschap gecombineerd. Zij bundelen hun krachten in de Saoedi Arabië Specialist!
Ruud van Empel - Never Stop Travelling

Ruud van Empel

Jolanda Verdegaal - Never Stop Travelling

Jolanda Verdegaal

Never Stop Travelling - over ons

Never Stop Travelling

Ruud van Empel - Never Stop Travelling

Ruud van Empel

Never Stop Travelling - over ons

Never Stop Travelling

Jolanda Verdegaal over ons

Jolanda Verdegaal

Een uniek Saoedi Arabië avontuur begint bij een eerste stap, wij zetten die eerste stap graag met jou

De Saoedi Arabië Specialist is dé expert voor reizigers die Saoedi Arabië willen ontdekken. Met onze uitgebreide kennis van het land en jarenlange ervaring helpen wij je bij het plannen van een onvergetelijke reis.

Of je nu op zoek bent naar indrukwekkende culturele ervaringen, adembenemende natuur of verborgen schatten buiten de gebaande paden, wij bieden op maat gemaakte reizen en praktische ondersteuning.

Van visumaanvragen tot unieke reisroutes, wij zorgen ervoor dat je het beste van Saoedi Arabië beleeft, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Over NST
Saoedi Arabië Al Ula

Veilig en betrouwbaar op pad!

Veiligheid op één. Saoedi Arabië is een super veilige bestemming, los daarvan zijn wij altijd up-to-date met de veiligheidssituaties van alle gebieden in land. Ook tijdens het boekingsproces is deze informatie van groots belang. Bij de Saoedi Arabië Specialist hoeft je niet om te kijken op jouw reis, dat doen wij!

Standaard worden al onze reizen geboekt met dekking van het Calamiteitenfonds, wat houdt dat precies in? Stel, je bent zorgeloos op reis en er doet zich op je bestemming een natuurramp voor of er breken ernstige onrusten uit. Grote kans dat je reisprogramma wordt aangepast of dat je naar een andere accommodatie wordt gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en vertrek je eerder naar huis. Dat kost natuurlijk geld.
Maar wie betaalt dat?
Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Jouw reis wordt gemaakt onder het ANVR (5471) en SGR (3642) van United Travel welke is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152. Wij hebben een eigen IATA afdeling in huis!

Kortom: Een door de Saoedi Arabië Specialist geboekte reis kent de optimale dekking, condities en voorwaarden.

Boek je reis dus veilig en onbezorgd bij de Saoedi Arabië Specialist en ontvang: gedegen reisadvies, begeleiding, kennis & expertise, persoonlijke service en geld-terug garantie! Zodat je met een gerust hart op reis kunt.

Daarbij kunnen wij ook zorgen voor je reisverzekering (per reis boekbaar of doorlopend) met de juiste dekking, de ene reis is immers de andere niet dus de juiste dekking kan van cruciaal belang zijn!

Jolanda Verdegaal en Ruud van Empel over ons
De wereld ligt aan je voeten, wij helpen je die verkennen
Reisadvies op ons kantoor, bij jou thuis of online
Jouw expert voor alle Saoedi Arabië avonturen
Reizen met ons betekent zorgeloos genieten
Jolanda Verdegaal over ons

Jolanda Verdegaal

Over Jolanda

Jolanda, geboren en getogen in het groene en gezellige Brabant, heeft van haar passie voor reizen haar werk gemaakt. Samen met haar partner Ruud richtte ze in 2019 Never Stop Travelling op, waarmee ze reizigers helpt de meest unieke ervaringen te beleven.

Met een achtergrond als huwelijk- en familiefotograaf en personal coach, werkt ze graag met en voor mensen. Zijn haar naaste en haar klanten blij, dan is Jolanda ook blij. In 2024 won ze dan ook de award voor Reisprof van het jaar, een kroon op haar werk waar ze enorm trots op is. Ze vindt het de gaafste job van de wereld, om reizigers, de beste en uniekste belevingen te laten maken. Haar droom? Nog vele jaren reizigers inspireren en zelf nieuwe avonturen beleven.

Als moeder van drie dochters geniet ze van tijd doorbrengen met haar meiden en Ruud, sporten, wandelen en het ontdekken van natuur en cultuur. Een goed gesprek met een hapje en drankje met kinderen, partner of vriendinnen staat regelmatig in haar agenda.

Jolanda is flexibel en creatief in denken en doen, ook onder spannende omstandigheden. Ze is in het bezit van een intense innerlijke kracht, is flexibel en energiek.

Hoogtepunten van Jolanda
the Edge of the World Saoedi Arabië

The Edge of the World

Oman

Mountainbiken in Wahiba woestijn Oman

Nepal

Upper Mustang trekking Nepal

Ruud van Empel - Never Stop Travelling

Ruud van Empel

Over Ruud

Ruud zag het levenslicht in 1969 en woont in Bergeijk. Werken ziet Ruud als zijn hobby. Vanaf zijn 22ste levensjaar is Ruud besmet met het reisvirus. Veel reizen heeft hij alleen gemaakt en later heeft zijn vriendin Jolanda het virus overgenomen.

Samen met Jolanda heeft hij begin 2019 Never Stop Travelling opgericht. Als Ruud niet reist, droomt hij over reizen. Hij en Jolanda voelen zich overal thuis en in de wereld het meest. Daarnaast koestert Ruud de tijd met zijn zoon, sport hij graag, drinkt graag (goede) koffie en houdt van uit eten. Ruud is ongeneeslijk fan van KISS.

Ook in de techniek is Ruud actief, al jaren is hij vol toewijding directeur en mede-eigenaar van van Empel Opleidingen en Training. Hij richten in 2005 van Empel Inspecties en Advisering op, een bedrijf wat hij in 2023 heeft verkocht aan de Normec Group.

Ruud is veerkrachtig, past zich aan alle omstandigheden aan en weet tegenvallers om te buigen tot nieuwe mogelijkheden. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en heeft energie voor tien.

Hoogtepunten van Ruud
Buraidah kamelenmarkt Saoedi Arabië

Kamelenmarkt Buraidah

Hegra Saoedi Arabië

Madain Saleh
Al-Ula

Rwanda

Congo Nile Trail
Rwanda

Vandaag nog jouw Saoedi Arabië avontuur boeken?

  • Je specialist in maatwerk reizen
  • Thuis in Saoedi Arabië
  • We werken samen met lokale partners

Wist je dat?

Reizen is onze grootste passie. Veel reiservaringen wil ook zeggen dat we jou perfect kunnen informeren over wat je kunt verwachten en waarmee rekening te houden. We maken jouw reis op maat en we begeleiden en ontzorgen je van begin tot het einde.

Wij zijn er al geweest, tel daarbij op onze goede lokale partners en wij maken je reis op maat en unieke. Natuurlijk vergeten we de hightlights van een bestemming niet echter we gaan ook links- of rechtsaf waar vele rechtdoor gaan. Vragen, opmerkingen en/of problemen onze lokale partners staan 24/7 voor je klaar.

We willen onze klanten altijd de optimale  belevingen bieden. Accommodatie-wensen zijn voor iedereen anders. Zo slaap je bij onze reizen afwisselend! Tussen het wildlife, in een tent, hotel, boomhut, guesthouse, lokaal, “over the top” e.d. Bedenk het en wij regelen het.  Slapen kun je overal ter wereld en in diverse prijsklasse! Laat je niet misleiden door wat je vaak terugvind op de populaire accommodatie-websites en let daarbij op dat bij wijzigingen, annuleren of problemen je accommodatie je snel terug verwijst naar de website waar geboekt is en dan beginnen de problemen. Bij de Saoedi Arabië Specialist staan we altijd klaar voor je.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij overleggen altijd goed met onze reizigers, op ons kantoor, bij jou thuis en/of online. Wij zijn flexibel en luisteren graag naar je wensen en gaan vervolgens de mogelijkheden uitzoeken voor je. Voldoet ons eerste voorstel nog niet geheel dan doen wij graag opnieuw ons huiswerk om uiteindelijk tot een “yes factor” met elkaar te komen.

We werden verliefd op Saoedi Arabië omdat het een land is waar avontuur en authenticiteit elkaar ontmoeten. Van de indrukwekkende roodgloeiende duinen van de Rub' al Khali-woestijn tot de kristalheldere wateren van de Rode Zee, het biedt reizigers ongeëvenaarde natuurervaringen. Daarnaast is het rijk aan geschiedenis, met culturele schatten zoals AlUla en de oude handelsroutes. De gastvrijheid van de lokale bevolking, samen met de snelgroeiende toeristische voorzieningen, maken elke reis bijzonder. Of je nu wilt duiken, de woestijn wilt verkennen, of eeuwenoude steden wilt ontdekken, Saoedi Arabië inspireert elke stap van je avontuur.

We zijn op de hoogte welke landen veilig zijn om te bereizen en wat de actuele reisadviezen zijn. Zeer belangrijk want op reis wil je niet omkijken maar vooral vooruit kijken. Daarbij is de veiligheidssituatie ten tijde van boeken van groots belang, mocht er alsnog iets voorvallen voorafgaand aan je reis en het reisadvies was niet positief ten tijde van boeken zal de annuleringsverzekering niet uitkeren. Onze reizen worden geboekt onder optimale condities met ANVR en SGR voorwaarden en altijd inclusief Calamiteitenfonds.

“Een reis ontstaat” en is niet altijd na ons eerste gesprek al 100% jouw droomreis, we hebben dus tijd om te optimaliseren. Daarbij zijn vluchten en accommodaties korter op je vertrekdatum altijd duurder, daar valt veel te winnen door tijdig aan je avontuur te beginnen. Wij leven in een “snelle westerse wereld”, dit geldt niet voor alle landen ter wereld, soms kost communicatie iets meer tijd dan gewenst. Tijdig alles geregeld biedt ook extra ruimte om tijdig met o.a. vaccinaties, aanvraag visa aan de slag te gaan.

Op reis gaan is beleven, op vakantie gaan is relaxen. Meestal ben je na een reis, toe aan vakantie. Andere culturen ontmoeten, nieuwe wegen ontdekken, rondreizen en avonturen beleven kost meer energie dan zon, zee en strand. Levert in veel gevallen ook meer op. Welke onvergetelijke reizen wil jij in je leven maken?

De Saoedi Arabië Specialist is onderdeel van Never Stop Travelling maar wat houdt dit in voor jou?

De Saoedi Arabië Specialist is onderdeel van Never Stop Travelling bv, een zelfstandige reisorganisatie en is aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471, Calamiteitenfonds en SGR 3642).

Vandaag nog jouw Saoedi Arabië avontuur boeken?

  • Je specialist in maatwerk reizen
  • Thuis in Saoedi Arabië
  • We werken samen met lokale partners
IATA in PNG
21 gouden reistips

Goed voorbereid op reis?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de 21 gouden reistips helemaal gratis!

©2024 De Saoedi Arabië Specialist

Goed voorbereid op reis?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de 21 gouden reistips helemaal gratis!