Evenementen

Uitgelicht evenement

Vakantiebeurs te Utrecht

Datum: 9 t/m 12 januari 2025
Vind de meest bijzondere en mooiste onontdekte bestemmingen van over de hele wereld, gepresenteerd door enthousiaste reisexperts. Ontdek nieuwe culturen, smaken en avonturen en laat je informeren over de nieuwste reistrends. Of je nu van actie houdt, wilt ontspannen of juist op zoek bent naar een combinatie van beide, op Vakantiebeurs vind je altijd een reis die bij jou past. Ontdek het op Vakantiebeurs 2025. Gezellig en welkom bij de stand van de Saoedi Arabië Specialist.

Locatie:
Jaarbeurs te Utrecht

Donderdag 9 januari: 09.30 – 17.00 uur
Vrijdag 10 januari: 09.30 – 19.00 uur
Zaterdag 11 januari: 09.30 – 19.00 uur
Zondag 12 januari: 09.30 – 17.00 uur
Saoedi Arabië Specialist

Afgelopen evenementen

Online inspiratiesessie: Reizen door Saoedi Arabië

Wat maakt reizen door Saoedi-Arabië zo bijzonder? Het land is relatief onbekend als toeristische bestemming maar zeker geschikt voor een unieke reis. Hoe reis je door dit land? Hoe zit het met de veiligheid? Beste reisperiode? Visum aanvragen? En veel meer informatie tijdens dit online inspiratie-uurtje. Tevens unieke beelden van de vele bezienswaardigheden en unieke […]

Vandaag nog jouw droomreis boeken?

  • Je specialist in maatwerk reizen
  • Reiservaring in meer dan 85 landen
  • We werken samen met lokale partners

Meer dan zomaar een reis boeken

Bij Never Stop Travelling draait het om meer dan alleen het boeken van een reis. Wij geloven dat reizen een avontuur moet zijn, een unieke ervaring die je leven verrijkt. Daarom gaan wij verder dan standaard reisbureaus. Bij ons krijg je persoonlijk advies en op maat gemaakte reisschema's die perfect aansluiten bij jouw wensen en interesses. Jouw droom is onze expertise, wij zorgen ervoor dat jouw reis een onvergetelijke ervaring wordt. Bij Never Stop Travelling begint je avontuur al bij de eerste kennismaking!
Bekijk video

De Saoedi Arabië Specialist is onderdeel van Never Stop Travelling bv, een zelfstandige reisorganisatie en is aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471, Calamiteitenfonds en SGR 3642).

Vandaag nog jouw Saoedi Arabië avontuur boeken?

  • Je specialist in maatwerk reizen
  • Thuis in Saoedi Arabië
  • We werken samen met lokale partners
IATA in PNG
21 gouden reistips

Goed voorbereid op reis?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de 21 gouden reistips helemaal gratis!

©2024 De Saoedi Arabië Specialist

Goed voorbereid op reis?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de 21 gouden reistips helemaal gratis!