Neem contact op voor meer info

Een uniek Saoedi Arabië avontuur begint bij een eerste stap, wij zetten die eerste stap graag met jou. Wij werken op afspraak, op ons kantoor, bij jou thuis en/of online! Neem contact met ons op door het formulier in te vullen of te bellen/mailen naar:

KvK nr: 74278878
BTW nr: NL8598.35.558B01

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden
Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wist je dat?

Reizen is onze grootste passie. Veel reiservaringen wil ook zeggen dat we jou perfect kunnen informeren over wat je kunt verwachten en waarmee rekening te houden. We maken jouw reis op maat en we begeleiden en ontzorgen je van begin tot het einde.

Wij zijn er al geweest, tel daarbij op onze goede lokale partners en wij maken je reis op maat en unieke. Natuurlijk vergeten we de hightlights van een bestemming niet echter we gaan ook links- of rechtsaf waar vele rechtdoor gaan. Vragen, opmerkingen en/of problemen onze lokale partners staan 24/7 voor je klaar.

We willen onze klanten altijd de optimale  belevingen bieden. Accommodatie-wensen zijn voor iedereen anders. Zo slaap je bij onze reizen afwisselend! Tussen het wildlife, in een tent, hotel, boomhut, guesthouse, lokaal, “over the top” e.d. Bedenk het en wij regelen het.  Slapen kun je overal ter wereld en in diverse prijsklasse! Laat je niet misleiden door wat je vaak terugvind op de populaire accommodatie-websites en let daarbij op dat bij wijzigingen, annuleren of problemen je accommodatie je snel terug verwijst naar de website waar geboekt is en dan beginnen de problemen. Bij de Saoedi Arabië Specialist staan we altijd klaar voor je.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij overleggen altijd goed met onze reizigers, op ons kantoor, bij jou thuis en/of online. Wij zijn flexibel en luisteren graag naar je wensen en gaan vervolgens de mogelijkheden uitzoeken voor je. Voldoet ons eerste voorstel nog niet geheel dan doen wij graag opnieuw ons huiswerk om uiteindelijk tot een “yes factor” met elkaar te komen.

We werden verliefd op Saoedi Arabië omdat het een land is waar avontuur en authenticiteit elkaar ontmoeten. Van de indrukwekkende roodgloeiende duinen van de Rub' al Khali-woestijn tot de kristalheldere wateren van de Rode Zee, het biedt reizigers ongeëvenaarde natuurervaringen. Daarnaast is het rijk aan geschiedenis, met culturele schatten zoals AlUla en de oude handelsroutes. De gastvrijheid van de lokale bevolking, samen met de snelgroeiende toeristische voorzieningen, maken elke reis bijzonder. Of je nu wilt duiken, de woestijn wilt verkennen, of eeuwenoude steden wilt ontdekken, Saoedi Arabië inspireert elke stap van je avontuur.

We zijn op de hoogte welke landen veilig zijn om te bereizen en wat de actuele reisadviezen zijn. Zeer belangrijk want op reis wil je niet omkijken maar vooral vooruit kijken. Daarbij is de veiligheidssituatie ten tijde van boeken van groots belang, mocht er alsnog iets voorvallen voorafgaand aan je reis en het reisadvies was niet positief ten tijde van boeken zal de annuleringsverzekering niet uitkeren. Onze reizen worden geboekt onder optimale condities met ANVR en SGR voorwaarden en altijd inclusief Calamiteitenfonds.

“Een reis ontstaat” en is niet altijd na ons eerste gesprek al 100% jouw droomreis, we hebben dus tijd om te optimaliseren. Daarbij zijn vluchten en accommodaties korter op je vertrekdatum altijd duurder, daar valt veel te winnen door tijdig aan je avontuur te beginnen. Wij leven in een “snelle westerse wereld”, dit geldt niet voor alle landen ter wereld, soms kost communicatie iets meer tijd dan gewenst. Tijdig alles geregeld biedt ook extra ruimte om tijdig met o.a. vaccinaties, aanvraag visa aan de slag te gaan.

Op reis gaan is beleven, op vakantie gaan is relaxen. Meestal ben je na een reis, toe aan vakantie. Andere culturen ontmoeten, nieuwe wegen ontdekken, rondreizen en avonturen beleven kost meer energie dan zon, zee en strand. Levert in veel gevallen ook meer op. Welke onvergetelijke reizen wil jij in je leven maken?

Ervaringen van onze avonturiers

Je vindt ons ook op instagram

De Saoedi Arabië Specialist is onderdeel van Never Stop Travelling bv, een zelfstandige reisorganisatie en is aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471, Calamiteitenfonds en SGR 3642).

Vandaag nog jouw Saoedi Arabië avontuur boeken?

  • Je specialist in maatwerk reizen
  • Thuis in Saoedi Arabië
  • We werken samen met lokale partners
IATA in PNG
21 gouden reistips

Goed voorbereid op reis?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de 21 gouden reistips helemaal gratis!

©2024 De Saoedi Arabië Specialist

Goed voorbereid op reis?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de 21 gouden reistips helemaal gratis!